Klanten aan het woord

BSB Verzekeringen – Geleen

In gesprek met: Ron Bakkers

Ron Bakkers is grondlegger van BSB Verzekeringen in Geleen. Ron: “We zijn met drie compagnons -Eric Bisschops , Remco Schenkhuizen en ikzelf – werkzaam binnen dit mooie bedrijf. Momenteel hebben we zestig medewerkers in dienst. Bij BSB Verzekeringen hechten wij veel waarde aan service, flexibiliteit en betrouwbaar advies. Van een zakelijke tot een particuliere verzekering tot hypotheek; wij ontzorgen de ondernemer en we nemen hem of haar aan de hand in verzekeringsland.

Wij bezoeken onze klanten altijd op locatie, zodat wij de situatie juist kunnen beoordelen. Wij geven advies op maat en we geven aan de hand daarvan een verzekeringsvoorstel af. Samen met de ondernemer wordt een plan opgesteld.

Daarin staat onder andere de frequentie van de geplande onderhoudsgesprekken. We dragen er zorg voor dat de risico’s zijn afgedekt, zodat eventueel ontstane schades te allen tijde kunnen worden beperkt. Voor particulieren geldt eigenlijk hetzelfde.

BSB Verzekeringen heeft een eigen schadeteam ‘in huis’. Deze vijf personen doen niets anders dan schades behandelen en oplossen. Dit zijn er ongeveer 8.000 per jaar en het varieert van een eenvoudige aansprakelijkheidsschade tot een totale brand.

Waarom wij Petec Solar de opdracht hebben gegund?
Petec Solar is een begrip in deze regio en het is een mooie vooruitstrevende onderneming. Daarnaast is Petec ook een relatie van BSB Verzekeringen. Ze bieden kwaliteit en zijn zichtbaar in de markt. Daarom hebben wij Petec Solar deze opdracht gegund.

Hoe ging de installatie in zijn werk?
We hebben eerst de inventarisatie gedaan, zodat het energieverbruik inzichtelijk was. Ook wij willen natuurlijk besparen op de energiekosten. We hebben ook gekeken naar de teruglevering. Op het grootste dakvlak hebben we momenteel 124 zonnepanelen laten plaatsen. Dit verliep heel soepel en vlotjes. Petec Solar arriveerde met een vriendelijk, professioneel team en met het juiste materiaal. Ze hebben voor aanvang werkzaamheden valbeveiliging geplaatst en de installatie werd exact volgens planning uitgevoerd. Op en top professionals dus.

Hoe tevreden is BSB Verzekeringen over Petec Solar?
Wij geven Petec Solar een dik verdiende vijf sterren. Het team was vriendelijk en heel sympathiek. Niks was teveel. Het was een mooie samenwerking en we raden Petec Solar zeker aan.

Wat wil je de lezer meegeven?
Petec Solar heeft er een ambassadeur bij. Als je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, ga dan zeker met Petec Solar Geleen aan tafel en laat je verrassen hoe zij dit aanpakken. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden.“

Ron Bakkers

Kijk hier naar het interview met Ron Bakkers

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen