Disclaimer

 

De website van Petec Solar B.V. maakt gebruik van cookies en scripts van Google om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.

Na toestemming maken we gebruik van cookies en scripts van YouTube, Vimeo en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

Als u onze website bezoekt, verwacht u betrouwbare en actuele informatie. Wij besteden dan ook de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op deze website. Maar er kunnen onjuistheden en onvolledigheden op staan. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Petec Solar BV. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door het gebruik van deze website. Of door de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Petec Solar BV. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wij op onze website verwijzen. Of voor de inhoud van websites die verwijzen naar onze website.

Petec Solar BV is niet verantwoordelijk voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.