Petec Solar: DMEGC zonnepanelen

DMEGC Solar Energy (http://www.dmegczonnepanelen.nl/) is opgericht in 2009, als nieuw onderdeel van het al decennia bestaande DMEGC Magnetics Co. Ltd.. Ruim 19.000 medewerkers produceren magneten die wereldwijd gebruikt worden door fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de automotive industrie en producenten van ICT hardware. Als u in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Sony, HP, Siemens, Renault of General Motors, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.

Door de dalende prijs van zonnecellen en -panelen, en de stijgende kosten van fossiele brandstoffen, wordt het punt dat een zonnepaneel zichzelf heeft terug verdiend, steeds eerder bereikt. Voor het opwekken van elektrische energie uit zonlicht zijn zonnecellen nodig, meestal gemaakt uit silicium. DMEGC Solar maakt deze cellen zelf, zowel voor andere fabrikanten als voor de eigen zonnepanelen. Zo wordt de kwaliteit van de gehele productielijn gemonitored, geborgen en geoptimaliseerd. En hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel mee gaat. Dit is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

etec-Solar-DMEGC-Solar zonnepaneel

Innovatie en kwaliteit

Bij DMEGC Solar Energy wordt continu gewerkt aan optimalisatie van de fabricageprocessen en de ontwikkeling van nieuwe producten. De materialen en onderdelen in onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De panelen worden geproduceerd in een ISO 9001 /14001 gecertificeerde omgeving volgens internationale IEC 61215 en IEC 61370 standaarden, gebruikmakend van TQC & SPC kwaliteitsinspecties. Elk paneel dat de fabriek verlaat heeft een uitgebreide reeks tests op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid ondergaan, resulterend in een optimaal werkend en duurzaam product. Bij DMEGC Solar Energy wordt veel energie gestoken in innovatie. Zo starten we dit jaar met de productie van panelen met grotere cellen waardoor de efficiëntie verder omhoog gaat.

Certificaten DMEGC:

  • IEC 61215 / IEC 61370
  • ISO9001 / ISO14001
  • UL, CEC
  • TUV
  • CE
  • PV Cycle
  • SEPA

Natuurlijk geeft DMEGC Solar fabrieksgarantie op de fysieke kwaliteit van onze producten. Op het elektrisch vermogen zelfs gedurende 25 of 30 jaar. Waar DMEGC zich wezenlijk in onderscheidt van alle andere fabrikanten van zonnepanelen is de zeer solide financiële positie als onderdeel van de Hengdian group. Hierdoor staat DMEGC al tijden bovenaan in de zogenaamde ‘veilige zone’ van de bekende Altman Z. index. Samenvattend: de kans dat garantie ook op langere termijn kan worden waargemaakt is volgens financiële deskundigen bij DMEGC het grootst.

Terug naar zonnepanelen

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN