Petec Solar: FlatFix montagesysteem

 

FLATFIX FUSION, HET EFFICIËNTSTE MONTAGESYSTEEM VOOR PLATTE DAKEN

FlatFix Fusion heeft de efficiëntste installatietijd in de markt. Daarnaast is FlatFix Fusion ook zeer betrouwbaar en bent u altijd gedekt met onze unieke garantie van 20 jaar. Flatfix Fusion is een product van Esdec, één van de grootste Nederlandse producenten van constructiemateriaal voor zonnepanelen. De producten van Esdec zijn uitgebreid getest door gerenommeerde keuringsinstituten zoals TUV Rheinland.

Petec Solar - Gemeente Meerssen zonnepanelen

LICHTGEWICHT, BETROUWBAAR EN VRIENDELIJK VOOR UW DAK

FlatFix Fusion is gemaakt van duurzame, sterke en lichte materialen als aluminium en hoogwaardig kunststof dat versterkt is met glasvezels. Deze materialen zorgen niet alleen voor een zeer sterke constructie, maar brengen het totale gewicht van de PV-installatie naar beneden. Thermische ontkoppeling beschermt de dakbedekking tegen schade door het uitzetten en krimpen van het systeem bij temperatuurschommelingen. Hierdoor is FlatFix Fusion geschikt voor vrijwel alle platte daken. Het unieke design vereist minder ballast en biedt veel flexibiliteit in de montage van zonnepanelen.

Petec Solar FlatFix Fusion montagesysteem

SLIMME FEATURES, WEINIG COMPONENTEN

Met FlatFix Fusion is het mogelijk om zonnepanelen te monteren in verschillende opstellingen. Zo kunt u de PV-installatie in een noord-zuid opstelling monteren, maar ook in een duale opstelling (oost-west). Hiervoor zijn geen extra componenten nodig. Deze eigenschappen maken FlatFix Fusion geschikt voor zowel grote als kleine dak oppervlaktes. Ook ontwikkelde FlatFix Fusion samen met SolarEdge een optimizer-klem, waarmee optimizers gemakkelijk en veilig aan de PV installatie bevestigd kunnen worden middels een klik-systeem.

Terug naar montagesystemen

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN