Petec Solar: Growatt omvormers

 

Growatt is één van de grootste producenten van omvormers in de wereld. Growatt is de grootste exporteur van omvormers uit China naar landen zoals Australië, Nieuw Zeeland, U.K en in Nederland. In totaal heeft Growatt inmiddels voor meer dan 6 megawatt aan zonne-energiesystemen omvormer geleverd. Dat is omgerekend naar een standaard omvormer van 3 kW in totaal 200.000 omvormers! In Nederland heeft o.a. Vereniging Eigen Huis de Growatt omvormer geselecteerd als standaard omvormer in de 3de ronde van de groepsaankoop en wordt de Growatt omvormer ook gebruikt in collectieve aankoop van de Zuid-Hollandse gemeenten. In Nederland zijn daarna in korte tijd duizenden Growatt omvormers geïnstalleerd.

Growatt is een innovatief bedrijf, met meer dan 100 engineers die dagelijks werken aan productverbeteringen en nieuwe producten. De omvormers van Growatt zijn voorzien van de nieuwste technieken. Alle omvormers van Growatt zijn transformatorloos. Daarom gaan Growatt omvormers langer mee dan traditionele omvormers met een transformator, zijn de omvormers geluidsarm en hebben ze een hoge efficiëntie.
De voordelen van Growatt omvormers

Growatt kosteneffectieve omvormer met een hoog rendement. Growatt omvormers hebben een aantal belangrijke voordelen:

Hoge efficiëntie

Growatt omvormers behoren tot de meest efficiënte omvormers in de wereld. 97 tot 98% van alle zonne-energie uit de zonnepanelen kan door de omvormer worden omgezet in stroom die aan het net wordt geleverd. Deze uitstekende werking van de Growatt omvormers wordt ook bevestigd in de onderzoeken van het Duitse onderzoeksinstituut Photon. Hier krijgt Growatt een A+ ranking.

Lange levensduur

Omdat de Growatt omvormers geen transformator bevatten en geen ventilator hebben de Growatt omvormers een lange levensduur. Veel omvormers branden door omdat de mechanische ventilator na een aantal jaren kapot gaat. De Growatt omvormers bevatten geen draaiende onderdelen.

Geluidsloos

Growatt omvormers zijn nagenoeg geluidsloos en daarom geschikt om in huis te hangen.

Garanties

De fabrieksgarantie op Growatt omvormers bedraagt 5 jaar.

Voor meer info, zie de website van Growatt

Terug naar omvormers

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN