Petec Solar: JA SOLAR zonnepanelen

JA SOLAR is opgericht in 2005 en staat genoteerd op de NASDAQ Exchange in de VS in 2007. Ja SOLAR is een grote speler op de zonnepanelen markt en omvat fotovoltaïsche producten die in meer dan 100 landen en regio’s worden ontworpen, geproduceerd en verkocht. JA SOLAR biedt hoogwaardige PV-modules voor de daken van woon- en bedrijfsgebouwen en grondcentrales. Op basis van voortdurende technologische innovaties, wereldwijde verkoop en klantenservicenetwerken, heeft JA SOLAR wereldwijde erkenning gekregen als een toonaangevende wereldwijde producent van krachtige PV-producten.

JA SOLAR is een van de weinige producenten van zonnepanelen die 100% eigen zonnecellen inzet. Hierdoor zijn ze in staat de hoogste mate van kwaliteitscontrole en kwaliteitsstandaarden te hanteren. De cellen en modules van JA SOLAR worden geproduceerd in state of the art productie-faciliteiten, waaronder de gloednieuwe moduleproductie in Hefei met een jaarlijkse capaciteit van 1,8 GW.

Van het nanostructuur fluoride AR coating glas tot de KPF achterzijdefolie op alle modules, zijn alle toegepaste materialen geselecteerd op basis van criteria die normen uit de de IEC 61215 met een factor 3 keer overtreffen.

De modules hebben de laagste licht geïnduceerde afbraak en ook de geselecteerde EVA en achterkant zijn Potential Induced Degradation (PID) resistent. JA SOLAR voert een 100% dubbele EL (electroluminescence) controle test uit op al hun modules, wat garandeert dat de modules die uit de productie komen 100% gebreken vrij zijn. Alle JA SOLAR modules worden geleverd met een 10 jaar productgarantie en een 25 jaar lineaire vermogensgarantie.

Terug naar zonnepanelen

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN