Missie en Visie Petec Solar

 

Petec Solar missie: duurzaam opwekken van energie nu voor iedereen bereikbaar

We zetten ons in voor energieprojecten die een meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen we een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van een project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Dat gaat niet vanzelf. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang. Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen.

Petec Solar visie

Petec Solar heeft als visie dat een zonnepaneelinstallatie een duurzame installatie is welke met gemak minimaal 25 jaar moet functioneren.
Bij Petec Solar ontvangt u een totaalpakket met advies, engineering, installatie en service. Hiermee willen wij u volledig ontzorgen zodat u snel en gemakkelijk van uw zonnepaneelinstallatie gebruik kunt maken en de komende jaren verzekerd bent van een zorgeloze zonnepaneelinstallatie. Het aanbod aan leveranciers is enorm en wij begrijpen dat het voor een leek moeilijk is om hier een selectie uit te maken.

Petec Solar werkt daarom enkel met A-klasse materialen. Wij gaan niet mee met de concurrentie die dikwijls met B-klasse materialen werkt om de prijs te drukken: dit past niet in onze visie. Wij geloven niet dat het installeren snel moet gaan maar wel vakkundig en degelijk, met de juiste materialen en een professioneel eigen team. Wij werken uitsluitend met degelijke bout- en schroefverbindingen en geloven niet in klik-systemen. Al onze montagesystemen worden met behulp van speciale Solar software berekend. Of het nu gaat om de montage op schuine of platte daken, om wind- of sneeuw- belasting, schaduwvorming, om hoogtecompensatie of om architectonische eisen, Petec Solar Geleen biedt maatwerkoplossingen en houdt rekening met alle eisen die aan zonnepaneel installaties gesteld worden.

Petec Solar bedrijfswagen Limburg

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN