MISSIE EN VISIE2019-05-16T10:44:50+02:00

Missie en Visie Petec Solar

 

Petec Solar heeft als visie dat een zonnepaneelinstallatie een duurzame installatie is welke met gemak minimaal 25 jaar moet functioneren.
Bij Petec Solar ontvangt u een totaalpakket met advies, engineering, installatie en service. Hiermee willen wij u volledig ontzorgen zodat u snel en gemakkelijk van uw zonnepaneelinstallatie gebruik kunt maken, en de komende jaren verzekerd bent van een zorgeloze zonnepaneelinstallatie. Het aanbod aan leveranciers is enorm en wij begrijpen dat het voor een leek moeilijk is om hier een selectie uit te maken.

Petec Solar werkt daarom enkel met A-klasse materialen. Wij gaan niet mee met de concurrentie die dikwijls met B-klasse materialen werkt om de prijs te drukken; dit past niet in onze visie.
Wij geloven niet dat het installeren snel moet gaan maar wel vakkundig en degelijk, met de juiste materialen. Wij werken uitsluitend met degelijke bout- en schroefverbindingen en geloven niet in klik-systemen. Al onze montagesystemen worden met speciale Solar software berekend. Of het nu gaat om de montage op schuine of platte daken, om wind- of sneeuwbelasting, schaduwvorming, om hoogtecompensatie of om architectonische eisen, Petec Solar biedt maatwerkoplossingen en houdt rekening met alle eisen die aan zonnepaneelinstallaties gesteld worden.

Bekijk onze realisaties van klanten die u reeds voor gingen.

Uw partner in zonnepanelen en installaties!

ZONNEPANELEN