Montagemateriaal plat dak

Maximaliseer uw zonne-energieopbrengst met een plat dak systeem in Zuid en Oost-West opstelling

Welkom bij Petec Solar, waar we de kracht van de zon benutten om duurzame energie te leveren. Lees op deze pagina waarom een plat dak zonnepaneelsysteem in zuid en oost-west opstelling de ideale keuze is voor uw locatie, en hoe het uw energieopbrengst kan maximaliseren.

Voordelen van ons plat dak systeem in zuid en oost-west opstelling:

 • Optimale zon blootstelling: door de zonnepanelen zowel naar het zuiden als naar het oost-westen te richten, maximaliseren we de blootstelling aan zonlicht gedurende de dag. Hierdoor wordt de energieopbrengst geoptimaliseerd.
 • Efficiënt gebruik van beschikbare ruimte: onze zuid en oost-west opstelling maakt efficiënt gebruik van beschikbare ruimte op platte daken. Dit is vooral gunstig op locaties met beperkte dakoppervlakte, waar elke vierkante meter telt.
 • Stabiliteit bij wisselende weersomstandigheden: het ontwerp van ons plat dak systeem is robuust en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De zuid en oost-west opstelling zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs bij variabele weersomstandigheden.
 • Modulair en schaalbaar: het modulaire ontwerp maakt ons systeem eenvoudig schaalbaar. Of u nu een kleine residentiële installatie of een grotere commerciële opstelling nodig heeft, ons systeem past zich aan aan uw energiebehoeften aan.

Flatfix Fusion oost-west opstelling

Kies bewust voor ons plat dak systeem van Petec Solar:

 • Deskundig advies: ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de voordelen van een zuid en oost-west opstelling, afgestemd op uw situatie.
 • Professionele installatie: onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte installatie, waarbij het plat dak systeem optimaal wordt afgestemd op de gekozen opstelling.
 • Monitoring en Onderhoud: wij bieden continue monitoring en regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw plat dak zonnepaneelsysteem gedurende zijn levensduur optimaal blijft presteren.

Ontvang een offerte voor uw plat dak systeem in zuid en oost-west opstelling:

Benieuwd naar wat ons plat dak systeem in zuid en oost-west opstelling voor uw energieopbrengst kan betekenen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe u kunt profiteren van duurzame energie op uw plat dak.
Vul hier het offerte aanvraagformulier in.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons plat dak zonnepaneelsysteem en de zuid en oost-west opstelling? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te assisteren bij elke stap van uw reis naar duurzame energie, met ons geavanceerde plat dak systeem.

Klik hier voor de contactgegevens.

Bij Petec Solar streven we ernaar om op maat gemaakte, efficiënte oplossingen te bieden die uw energiedoelen overtreffen. Ervaar de voordelen van ons plat dak systeem in zuid en oost-west opstelling en maak vandaag nog de overstap naar duurzame energie.

Montagemateriaal FlatFix Fusion

Hét innovatieve en supersnelle systeem voor platte daken. FlatFixFusion is een revolutionair en lichtgewicht platdak montagesysteem voor zonnepanelen op grote en kleine platte daken. Het systeem kan snel op verschillende manieren worden opgebouwd om zo tot een optimale oplossing te komen. Flatfix Fusion is ontworpen om slechts met een gering aantal componenten snel en eenvoudig zonnepanelen op een platdak te monteren.

De voordelen van FlatFix Fusion op een rij:

 • Snelle installatie
 • 100% Nederlands product
 • Lage ballast zorgt voor een langere levensduur van uw dak, minder kans op lekkages
 • Getest in de windtunnel, en beschermd door meerdere patenten
 • Stormvast
 • Hoge esthetische waarde
 • Passief gekoeld waardoor hoger rendement
 • Standaard met 20 jaar garantie

Flatfix Fusion zuid opstelling

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen