Petec Solar: Omnik Omvormer Limburg

 

Omnik is sinds 2012 een vertrouwde partner van Petec Solar – Zonnepanelen Limburg onder de prijstechnisch interessante omvormers, deze omvormers worden door hun interessante prijsstelling veelvuldig gebruikt in collectieve aankopen.

Omnik New Energy Co., Ltd., een innovatieve high-tech Sino-Duitse joint-venture, is gespecialiseerd in R&D, productie van fotovoltaïsche (PV) omvormers. Door Duitse technologie en Chinese productie te combineren is er balans tussen kwaliteit en prijs. Gecertificeerd en goedgekeurd door alle gezaghebbende internationale instanties zoals; VDE (Europa), AS4777 (Australië), G83/1 (UK), ENEL (Italië), RD1663 (Spanje) en vele andere. Omnik is Solarif gecertificeerd.

In een onafhankelijke test van Photon in januari 2012 kwam de Omniksol-2.0k-TL als beste uit de bus onder de omvormers van 3kW en minder.

De combinatie van Duitse engineering en Chinese productie resulteren in een zeer solide en voordelig geprijsde omvormer.

Omnik levert transformatorloze omvormers in het lage en hoge vermogensgebied: 1-fase omvormers van 1 t/m 5kW en 3-fase omvormers van 13 t/m 19kW. Uit praktijktests van het internationale zonne-energie vaktijdschrift Photon kwam het rendement van de 2kW omvormer als beste naar voren.

De omvormers vanaf 3kW beschikken over 2 MPP trackers. Datalogging kan simpel met WiFi op het webportaal van Omnik. Alle modellen zijn IP 65 en kunnen dus ook buiten gebruikt worden. De garantie is standaard 5 jaar en is te verlengen tot 10, 15 en zelfs 20 jaar.

Terug naar omvormers

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN