Petec Solar: Topmerken omvormers

 

De omvormer is het centrale onderdeel van een zonnestroomsysteem oftewel voor zonnepanelen. Zonnepanelen leveren gelijkstroom, maar huishoudelijke apparaten werken op wisselstroom. Een omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom. Het benodigde type omvormer is afhankelijk van het aantal, type en vermogen van de panelen. De omzetting van gelijkstroom naar wisselstroom kost energie. Bij goede omvormers is het rendementsverlies slechts een paar procent. Petec Solar informeert u graag over de beste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze merken omvormers

 

Growatt Omvormer omvormers

Growatt is één van de grootste producenten van omvormers in de wereld. Growatt is de grootste exporteur van omvormers uit China naar landen zoals Australië, Nieuw Zeeland, U.K en in Nederland. In totaal heeft Growatt inmiddels voor meer dan 6 megawatt aan zonne-energiesystemen omvormer geleverd. Dat is omgerekend naar een standaard omvormer van 3 kW in totaal 200.000 omvormers! In Nederland heeft o.a. Vereniging Eigen Huis de Growatt omvormer geselecteerd als standaard omvormer in de 3de ronde van de groepsaankoop en wordt de Growatt omvormer ook gebruikt in collectieve aankoop van de Zuid-Hollandse gemeenten. In Nederland zijn daarna in korte tijd duizenden Growatt omvormers geïnstalleerd.

Growatt is een innovatief bedrijf, met meer dan 100 engineers die dagelijks werken aan productverbeteringen en nieuwe producten. De omvormers van Growatt zijn voorzien van de nieuwste technieken. Alle omvormers van Growatt zijn transformatorloos. Daarom gaan Growatt omvormers langer mee dan traditionele omvormers met een transformator, zijn de omvormers geluidsarm en hebben ze een hoge efficiëntie.

LEES MEER

Omnik omvormers

Omnik is sinds 2012 een vertrouwde partner van Petec Solar
Zonnepanelen Limburg onder de prijstechnisch interessante omvormers, deze omvormers worden door hun interessante prijsstelling veelvuldig gebruikt in collectieve aankopen.

Omnik New Energy Co., Ltd., een innovatieve high-tech Sino-Duitse joint-venture, is gespecialiseerd in R&D, productie van fotovoltaïsche (PV) omvormers. Door Duitse technologie en Chinese productie te combineren is er balans tussen kwaliteit en prijs. Gecertificeerd en goedgekeurd door alle gezaghebbende internationale instanties zoals; VDE (Europa), AS4777 (Australië), G83/1 (UK), ENEL (Italië), RD1663 (Spanje) en vele andere. Omnik is Solarif gecertificeerd.

LEES MEER

Sma Omvormer

SMA is al sinds het ontstaan van Petec Solar een vertrouwde partner onder de stringomvormers. Door de uitmunde service en aftersalen en hoge kwaliteit van de produkten staan wij van Petec Solar – zonnepanelen Limburg lijnrecht achter de filosofie van het Duitse SMA.
Petec Solar neemt geregeld deel aan de SMA Academy om de produkten op de voet te blijven volgen en op de hoogte te blijven van de laatste technologie
SMA Solar Technology AG neemt wereldwijd een leidende positie in op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers en biedt als energiebeheerbedrijf cruciale innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is in 22 landen op vier continenten in alle belangrijke PV-markten vertegenwoordigd. De onderneming heeft meer dan 5500 werknemers in dienst en behaalde in 2011 een omzet van 1,7 miljard Euro.

LEES MEER

SolarEdge omvormers

Deze zijn uitermate geschikt voor zonnepaneel installaties die deels of gedurende de hele dag last ondervinden van schaduw.
SolarEdge staat voor een hoger rendement van uw zonnepanelen welke zelfs in schaduw gebieden een hogere opbrengst garanderen. Met Solar Edge beschikt elk zonnepaneel over een apparte MPP-tracker ( Powerbox ) dat voor een optimaal rendement per paneel zorgt, dus indien 1, 2 of meerdere zonnepanelen zich in de schaduw bevinden zullen de andere zonnepanelen hun volledig rendement geven. Dit in tegenstelling tot conventionele omvormers waarbij de hele string hinder ondervind.
maakt het verschil!

LEES MEER

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN