Omvormers

De omvormer is het hart van de installatie. Bij Petec Solar begrijpen we dat de juiste omvormer essentieel is voor het optimaliseren van de prestaties van de zonnepanelen installatie. Daarom bieden wij enkel een selectie hoogwaardige omvormers die zijn ontworpen om uw zonne-energieopwekking te maximaliseren, en uw energiebehoefte in de toekomst te optimaliseren.

Ontdek waarom onze omvormers de ideale keuze zijn voor uw duurzame energiebehoefte en lees verder.

Kies bewust voor onze omvormers, omdat:

  • Onze omvormers zijn ontworpen en zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om een maximale omzetting van zonne-energie naar bruikbare stroom te garanderen. Hierdoor haalt u het hoogste rendement uit de zonnepanelen installatie.
  • Wij begrijpen dat betrouwbaarheid cruciaal is voor een zorgeloze werking van uw zonne-energiesysteem. Onze omvormers worden vervaardigd volgens de hoogste normen, waardoor ze bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en een langdurig gebruik.
  • Onze omvormers zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Met intuïtieve interfaces en handige functies bieden ze een naadloze integratie met uw zonne-energiesysteem, en zijn toekomst proof en combineerbaar met diverse  energiemanagementsystemen.

Enkele voordelen van het gebruik van onze Petec Solar omvormers:

  • Optimale energieopbrengst: onze omvormers maximaliseren de opbrengst van uw zonnepanelen, zelfs bij variërende lichtomstandigheden.  Zo profiteert  u altijd van een optimale energieproductie.
  • Real-time Monitoring: volg eenvoudig de prestaties van uw zonne-energiesysteem met real-time monitoring. Ontvang waardevolle gegevens over de opbrengst, het energieverbruik en de CO2-besparingen. Dit is allemaal toegankelijk vanaf uw smartphone of computer.
  • Slimme Energiebeheersfuncties: onze omvormers zijn uitgerust met slimme energiebeheersfuncties, waardoor u de energiestroom kunt aanpassen naar en van bijvoorbeeld uw thuisbatterij. Verbeter uw zelfvoorziening op het gebied van energie en minimaliseer direct uw energiekosten.

SolarEdge omvormers

SolarEdge 1-fase omvormer

SolarEdge 3-fase omvormer

Growatt omvormers

Growatt 1-fase omvormer

Growatt 3-fase omvormer

Deskundig advies en ondersteuning

Bij Petec Solar bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste omvormer voor uw zonnepanelen installatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies, geheel op maat.
Investeer in de toekomst van duurzame energie met de omvormers van Petec Solar. Ontgrendel de kracht van de zon en geniet van een efficiënte, betrouwbare, en milieuvriendelijke energievoorziening. Vraag vandaag nog een offerte aan en zet de eerste stap naar een groenere toekomst!

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen