Petec Solar: Panasonic zonnepanelen

Panasonic is een van de meest betrouwbare spelers in de zonne-energietechnologie. Panasonic zonnepanelen staan alom bekend om de betrouwbaarheid, het hoge rendement, hoge prestaties en slimme maatvoering. De zonnepanelen maken het mogelijk meer vermogen te realiseren op een kleiner dakoppervlak. Ideaal voor onder een dakkapel of situatie waar hoge opbrengst nodig is en het dakoppervlak beperkt is.

HIT® heeft een hoog rendement en produceert méér stroom per vierkante meter dan traditionele producten – tot wel 28%* meer. Zo hebt u minder modules nodig op uw dak om zeer hoge prestaties te realiseren.
*Vergeleken met het gemiddelde rendement van 120 verschillende modules op de Europese markt. Benchmarkwaarden voor geselecteerde zonnemodules op basis van de catalogi van de fabrikanten.

Het kloppende hart van elk Panasonic HIT®-zonnepaneel is de zonnecel. In 1990 begonnen wetenschappers van SANYO met het ontwikkelen van de heterojunctietechnologie. Die is een verbetering ten opzichte van de klassieke monokristallijne cel dankzij het gebruik van andere materialen dan kristallijne wafer in de pn-overgang.
De heterojunctietechnologie is een uitvinding die zich richt op wat telt bij zonne-energietechnologie: het beperken van de verliezen aan de grenzen van de cel. Onze heterojunctiecellen slagen daar beter in, waardoor ze het ene record na het andere breken op het gebied van rendement en prestaties bij hoge temperaturen. In maart 2016 sleepte Panasonic het rendementsrecord voor een zonnepaneel met commerciële afmetingen in de wacht met een paneel van 275 W dat 1.1568 m2 meet (Aperture).

Petec Solar Panasonic Solar Premium installer

Wij zijn ‘PANASONIC Solar Premium Installer’ en waarborgen het kwaliteitsniveau van PANASONIC.

Terug naar zonnepanelen

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN