Petec Solar: Zonnepanelen voor particulieren

 

Denkt u erover na om te investeren in zonnepanelen?

Dan gaat u veel besparen, immers de energieprijzen stijgen ieder jaar. De zonnepanelen leveren u een forse besparing op en zonne-energie is gratis, er is voldoende van en het is schoon en milieuvriendelijk.
De aanschaf van zonnepanelen is een eenmalige investering; zodra het systeem werkend is opgeleverd, gaat het zichzelf automatisch terug verdienen.

Zonnepanelen bieden u de volgende voordelen:

  • U vermindert de CO²-uitstoot
  • U bespaart op uw energiekosten
  • U bent verminderd de afhankelijk van uw energieleverancier
  • U bent minder kwetsbaar voor prijsstijgingen van energie
  • U heeft een vaste prijs voor uw stroom de komende 25 jaar
  • Uw woning stijgt in waarde
  • U krijgt rendement op uw investering

Hoe werkt een zonnepaneel?

Het principe is heel eenvoudig: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. De zonnepanelen zetten het zonlicht om in gelijkstroom. Met behulp van een omvormer wordt de gelijkstroom uit de panelen omgezet in wisselstroom en via uw huisinstallatie aan het openbare elektriciteitsnet geleverd. De opbrengst van zonnepanelen wordt niet alleen bepaald door de intensiteit van het licht. Ook de hellingshoek, temperatuur en oriëntatie van de zonnepanelen spelen een rol.

Opbrengst zonnepanelen

Het uitrekenen van de kosten en de te verwachten terugverdientijd van zonnepanelen is geen eenvoudige opgave. Zo spelen de aanschafkosten, de gewenste opbrengst, het soort panelen, de helling van uw dak en een eventuele subsidie op de aanschafprijs mee bij het berekenen van de terugverdientijd.

Besparen met zonne-energie

Bent u benieuwd wat u kan besparen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.
Petec Solar heeft de hele keten in eigen hand, een totaalpakket: advies, engineering, verkoop, installatie en onderhoud.

Kiest u voor Petec Solar?

Wij geven u altijd advies op maat over de beste zonnepaneelinstallatie voor uw situatie. Ieder project is maatwerk!
Bij Petec Solar ontvangt u een totaalpakket met advies, engineering installatie en service. Hiermee willen wij u volledig ontzorgen zodat u snel en gemakkelijk van uw zonnepaneelinstallatie gebruik kunt maken en de komende jaren zorgeloos verzekerd bent van een perfect en optimaal werkende zonnepaneel-installatie.
Bekijk onze realisaties van klanten die u reeds voor gingen.

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen neemt u gerust contact met ons op.

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN