Wil je ook een review achterlaten?

Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in.

Beoordelingen van klanten Petec Solar

 

Wij horen graag van onze klanten welke ervaringen dat zij hebben met Petec Solar. Hier beneden treft u enkele van deze ervaringen oftewel reviews aan. Wij danken iedereen voor de moeite om een review te plaatsen. Opgelet: Google noteert reeds vijf sterren. Ook daar zijn wij uiterst trots op. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. 

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 74 reviews)
Uitstekend99%
Heel goed1%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Prima bedrijf, duidelijke afspraken, goede service, fijne medewerkers.

Rated 5,0 out of 5
16 mei 2024

Vanaf het eerste contactmoment tot en met de plaatsing van de installatie is alles prima verlopen. De (duidelijke) afspraken werden steeds nagekomen, de medewerkers werken netjes en zijn klantgericht. In dit verband een bijzonder woord van dank aan Vincent waarmee ik veelvuldig in overleg ben geweest omdat het toch een ietwat bijzonder traject is geweest (het verwijderen van de bestaande installatie en het verplaatsen daarvan naar ander adres en het vervolgens leveren en plaatsen van een nieuwe installatie bij ons).

Kortom; een uiterst tevreden klant.

Ed

gehele proces aankoop zonnepanelen van A-Z in goede handen bij Petec Solar

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2024

In eerste instantie tijdens het begin van het proces (na contact leggen wordt er een digitale schouwing gedaan via satellietbeelden) viel de kwaliteit van Petec Solar mij niet meteen op want immers de gewenste schouwing met een ladder-het-dak-op werd dus niet verricht. Tegelijkertijd was in het achterhoofd de gedachte dat dit heel goed ‘common practice’ zou kunnen zijn onder alle zonnepanelen-installateurs.

Uiteindelijk liet PS keurig op tijd vtv weten wanneer de offerte tot ‘leven zou komen’ in de vorm van een ingeplande datum wanneer de panelen opgeleverd zouden worden.

De monteurs waren vriendelijke mensen en kundig; de kiezels waren prima tijdelijk aan de kant gelegd (via een platte schep) om de constructie direct in contact te laten komen met het bitumen om te voorkomen dat er een situatie kan ontstaan dat kiezels die niet verwijderd worden onder het gewicht tijdens hogere temperaturen de kiezels in het bitumen drukken (met kans op lekkages). Maar Petec Solar handelt zoals het hoort; kiezels aan de kant.

De Flatfix Fusion constructie draagt zorg dat de gehele constructie overal afgedicht wordt via kappen. De monteurs monteren kabels zodanig dat ‘doorhangen’ wordt voorkomen (te lange verbindingen kunnen dan in het slechtste geval zelfs tot op de kiezel reiken en dus eventueel in waterplassen terecht komen).

Binnen in huis was de montage van de omvormer en de kabels precies verlopen zoals gewenst; een dikke pluim voor het serviceniveau!

Verder verdient de adviseur ook alle lof; prettig in de omgang, professioneel, prima inzichten en vooruitzichten schetsend die realistisch zijn.

Wil R.

Top bedrijf

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2024

Zonnepanelen laten plaatsen, heel tevreden! Lang moeten wachten maar heel blij met de gang van zaken en resultaat!! Goede uitleg, uitvoering, service, vriendelijk personeel!

Zeer aan te raden! Bedankt!!

Fam. Smits

Super snelle afhandeling van klein defect door geweldig personeel.

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2024

Door een storing en bedrijfsstop vorige installateur via Solar Edge bij Petec Solar terechtgekomen. Hun hebben meteen de garantie overgenomen en de dag erna al het probleem opgelost.

Wat een geweldig bedrijf met geweldig personeel. Vooral Rowena hartelijk dank.

Nogmaals super bedankt.

Ron Hameleers

Zeer goed

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2024

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Komen afspraken nauwkeurig na.

Denken met de klant mee. Werken zeer nauwkeurig en klaar is ook klaar.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een betere keus hadden we niet kunnen maken

Harm van Goor

Top

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2024

Alles is goed verlopen, informatie vooraf, installatie, vragen tussendoor en bij installatie waren helder, duidelijk en vriendelijk. We gaan ervan uit dat eventuele volgende vragen/ problemen (verwachten we niet) net zo worden aangepakt. En een Zeer goede prijs!

Beth en Francisco

Prima bedrijf👍

Rated 5,0 out of 5
6 maart 2024

Goeie service, netjes gewerkt door Brian en zijn 🤗team.

Vriendelijk, duidelijke uitleg. Prima communicatie ook met Freddy🤗

Samenvattend, we zijn heel erg tevreden.

Rene en Anita Hofman.Residentie Dautzenberg.

Top Bedrijf in alle advisering en uitvoering

Rated 5,0 out of 5
20 februari 2024

Ik heb hier te maken met een supergoed vakkundig bedrijf Duidelijke afspraken en een zeer goede service.Ben er al ruim 10 jaar klant.Weet waar ik aan toe ben. Onlangs nog nieuwe zonnepanelen bij laten plaatsen. Echt goed werk alles netjes kant en klaar opgeleverd en geïnstalleerd. Kan het ieder aanbevelen. Frans Douven

Frans Douven

Goede service, aanrader!!

Rated 5,0 out of 5
20 februari 2024

We hadden goede verhalen gehoord. De communicatie verliep prettig. Telkens snel antwoord.

Alles is zeer zorgvuldig geplaatst en netjes weggewerkt. Vriendelijke mensen. Ik zou ze zeker aanraden.

Karin Kolijn

Top

Rated 5,0 out of 5
7 februari 2024

Top producten, vakkundig geinstalleerd, perfect afgewerkt.

Helemaal tevreden

Voncken

Zeer tevreden!

Rated 5,0 out of 5
7 februari 2024

Zeer tevreden over de uitleg/informatie voorafgaand. Stipt op tijd bij plaatsing van de zonnepanelen. Plaatsing van zonnepanelen en installatie is zeer netjes uitgevoerd. Complimenten aan de monteurs, vriendelijk en zeer vakkundig!

Fredrix

Komen afspraken na werken netjes.

Rated 5,0 out of 5
6 februari 2024

In april 2023 besteld zouden 19-01-2024 geplaatst worden maar wegens hevige sneeuwval kun dat niet doorgaan. Na overleg op 23-01-2024

7 panelen geplaatst waren op tijd en hebben prima werk verricht vriendelijk en in overleg alles gereed gemaakt. Daarna app geïnstalleerd alles duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Prima dus, zou ze verder aanbevelen.

BertWetzels

Zeer tevreden.

Rated 5,0 out of 5
6 februari 2024

Vakkundige en vriendelijke monteurs.

Goed en net werk afgeleverd zoals beloofd.

Aanrader !!!!

Jean Ortmans

Super tevreden.

Rated 5,0 out of 5
24 november 2023

Levering / plaatsen van de zonnepanelen precies volgens afspraak. Ook de jongens die het geplaatst hebben, dikke pluim.

Al met al een positieve ervaring!

Hedwige Engels

Petec Solar deskundig en flexibel

Rated 5,0 out of 5
24 november 2023

Petec Solar is een deskundig bedrijf en de installatie werd gedaan door flexibel, meedenkend en beleefd personeel. De hybride omvormer was niet tijdig leverbaar maar er is tijdelijk een gewone solar edge omvormer opgehangen zodat ik wel mooi stroom kan opwekken, dat noem ik nu service! Daarnaast is er een nieuwer type zonnepaneel geplaatst dan was afgesproken (405WP ipv 400WP). Petec Soalr is zeker een aanrader voor wie op zoek is naar zonnepanelen.

Mark van Melick

Ongewoon Perfect !

Rated 5,0 out of 5
24 november 2023

Petec Solar komt afspraken en uitvoering perfect na. Team is keurig op tijd en gaat op locatie direct en handig aan de slag; in alle rust weet iedereen wat hij moet doen en doet dat ook. Onverwachte situaties worden zonder morren ter plekke opgelost. Beleefde en keurige medewerkers. Wij hadden het voordeel dat meneer T.Peters zelf de installatie deed omdat er een aantal niet alledaagse zaken aan de orde waren. Ik twijfel er trouwens niet aan dat de andere teams van dit bedrijf ook zo werken. Overigens is het meer dan sjiek dat er geen aanbetaling gevraagd wordt; pas wanneer alles 100% akkoord is ontvang je een factuur. Dat zegt heel veel over de kwaliteit van dit bedrijf.

Erry Wolfs

Uitstekend team

Rated 5,0 out of 5
24 november 2023

Vorige week zijn bij ons 24 panelen geplaatst, zowel op het schuine als op het platte dak. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de panelen, maar zeker ook over de uitvoering door het zeer vriendelijke, correcte en kundige personeel van de firma Petec!

Frans en Marga Kuijpers

Zorgvuldig, betrouwbaar, goede kwaliteit.

Rated 5,0 out of 5
21 november 2023

Op 14 juni zijn onze zonnepanelen geplaatst. Er is zeer zorgvuldig gewerkt, de hele installatie was in een dag rond, het opstarten van het systeem is prima begeleid en de werking is tot op de dag van vandaag uitstekend.

Hans Verheijen

BEDANKT voor de snelle service!!!

Rated 5,0 out of 5
21 november 2023

Ik was geen klant van petecsolar maar ben desondanks snel en vakkundig geholpen. Mijn zonnepanelen werken Weer!! Hartstikke bedankt

Marij Kupzalojc

Top !!!

Rated 5,0 out of 5
15 november 2023

Vanaf offerte tot aan montage is alles heel prettig verlopen.

De jongens waren zeer beleefd , vriendelijk in de omgang en ruimde alles netjes op.

En waar vind dat nog een bedrijf dat geen aanbetaling vraagt.

Fam van der Veer Heerlen

Compliment voor jullie personeel. Chapeau !

Rated 5,0 out of 5
15 november 2023

Binnen 2 dagen werden 21 zonnepanelen door zeer vriendelijke en kundige medewerkers van PetecSolar bij ons geplaatst.

Deze mannen hebben echt een pluimpje verdiend. Ondanks het zeer slechte weer (regen- en windbuien) werd maar doorgewerkt,

om de panelen in werking te kunnen stellen. Houd u dit personeel in eer en geeft ook U hun, mede in onze naam een waardering.

Dieter en Marlies Römer

Natuurlijk even spannend, maar het is prima gegaan, zowel de montage op het dak als de elektrische installatie en bekabeling...

Rated 5,0 out of 5
23 oktober 2023

Vorige week (ma 2 okt) hebben wij onze panelen gekregen, 3 dakdelen, drie van de vier bewoners van onze duplexwoning kregen vandaag zonnepanelen.

Het is natuurlijk even spannend, maar het is prima gegaan, zowel de montage op het dak als de elektrische installatie en bekabeling.

Omdat wij graag gebruik wilden maken van een binnenshuis-aansluiting-doorgang (niet via de buitengevel, maar binnendoor vanaf de zolder, via een koof naar de meterkast beneden). Er was even wat discussie maar prima opgelost. Alle bekabeling loopt professioneel aangesloten binnendoor, helemaal zoals gewenst, ziet er keurig uit!

Goeie service, teamwork, oplossingsgericht, kordaat, goeie mensen!

Peter Bastings

plaatsing zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

De medewerkers waren zeer vriendelijk en dachten pro-actief mee naar oplossingen, hebben alles netjes achtergelaten en duidelijke instructies gegeven hoe alles werkt.

r. van der Zijden

Punctueel, vriendelijk en deskundig

Rated 5,0 out of 5
6 september 2023

Vanaf het adviesgesprek, de uitgebreide verkregen offerte, tot en met de plaatsing en uitleg van de werking van de zonnepanelen is alles heel deskundig, goed en prettig verlopen. Een heel fijn bedrijf!!!!

Guido Janssen

Zeer zeker aan te bevelen

Rated 5,0 out of 5
15 augustus 2023

We hebben zonnepanelen geplaatst van Petec solar, en vanaf Rob bij ons binnen kwamvoor een vrijblijvende offerte gaf ons dat een goed gevoel.

Maar zeker respect voor Martino en Patrick die in de stromende regen ervoor zorgden dat de installatie correct werd uitgevoerd.

Dit bedrijf is zeer zeker aan te bevelen.

Frank en Wies Griek

Betrouwbaar en komen de afspraken na !

Rated 5,0 out of 5
15 augustus 2023

Donderdag 3 augustus 2023 zonnepanelen geplaatst door Petec Solar op een behoorlijk steile dak. Zeer vakkundig advies, daarna plaatsing door vakbekwame en vriendelijke monteurs. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en bevelen dit bedrijf aan.

Fam. Keulaerds

Top Bedrijf

Rated 5,0 out of 5
24 juli 2023

In tegenstelling tot de grote zonnepanelen reus die ze niet bij wilde plaatsen. Heeft Petec Solar goed meegedacht en een hele mooie installatie voor mij opgeleverd. De jongens werken snel en netjes en hebben oog voor detail.

Voor iedereen die op deze site zit te lezen en nog twijfelt. Pak die telefoon en bel ze op. Resultaat is zeker de moeite waard en verdiend zich zelf met gemak terug.

Stephan

Plaatsing zonnepanelen.

Rated 5,0 out of 5
11 juli 2023

10 juli zonnepanelen laten plaatsen. Mooi op tijd en goed en vlot verlopen, kabeltraject zoals wij het graag wilden. Fijne en vriendelijke mensen die hard doorwerken. Top bedrijf.

Peter Verhees.

Supersnel en netjes

Rated 5,0 out of 5
4 juli 2023

Ietsjes eerder dan verwacht, maar netjes, snel en vakkundige installatie van de zonnepanelen. Nette mannen, vriendelijk en flink doorwerkend.

Hannie Willems

Perfecte levering

Rated 5,0 out of 5
19 juni 2023

Ik heb gekozen voor Petec Solar omdat de uitleg in huis bij informatie voor aanschaf zonnepanelen er een duidelijk betrouwbaar en vakkundig advies gegeven werd. De prijs was in vergelijking met 3 andere aanbieders ook gunstig. Vooral ook dat de installatie gebeurt met eigen zeer goede monteurs dus alles is in eigen controle binnen het bedrijf en is er voor de klant een aanspreekpunt.

Levering precies op afgesproken datum en mooi werk afgeleverd

Anny Kooi

31 mei 2023

Rated 5,0 out of 5
5 juni 2023

Op deze dag hebben ze bij ons 27 panelen geplaatst. Dit in mijn inziens zeer vakkundig gedaan met het hoogwaardig inleg-montagesysteem. Het geheel ziet er strak en verzorgt uit. De omvormer is geplaatst op de afgesproken plek. De monteurs waren zeer begripvol en vriendelijk. Ben 100% tevreden met dit resultaat

Maurice Joris

prima verlopen plaatsing zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2023

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben met de door Petec geleverde informatie, plaatsing en afhandeling. ook de prijs/kwaliteit verhouding door Petec is prima.

Men moet wel geduld hebben vanwege wachtlijst, maar dat is elders niet anders. Het is het wachten waard !

Guus Peters

Vakmensen met passie !

Rated 5,0 out of 5
22 mei 2023

Monteur Tom, bleek later de eigenaar te zijn, samen met elektricien Jody hebben bij ons alles mooi geplaatst en geïnstalleerd.

Negen diepzwarte panelen in een aelex montagesysteem incl. het (noodzakelijk) vervangen van de groepenkast.

Je heb hier te maken met echte vakmensen, die weten wat ze doen. We zijn er blij mee. Bedankt.

Rob Daemen

Zie beoordeling

Rated 5,0 out of 5
17 mei 2023

Tot onze volle tevredenheid,project zonnepanelen plaatsen en aansluiten plus groepenkast vervangen uitgevoerd. Alles volgens afspraak keurig afgehandeld. Bedankt.

Harrie Martens

Meedenken met...

Rated 4,0 out of 5
19 april 2023

De communicatie vond ik vanaf het begin duidelijk. Tijdens onze verbouwing, kwam ik erachter dat alleen loze leidingen voorbereiden niet zou gaan werken, daar kwam ik in overleg met de adviseur prima uit. Tijdens het plaatsen van de zonnepanelen werd er nagedacht of een paneel op een iets andere plaats ook goed zou zijn omdat dat toch met de ruimte mogelijk was. Verder werd de omvormer zeer netjes geplaatst en er zijn geen leidingen op de muur te zien.

Chris

Tevreden klant

Rated 5,0 out of 5
19 april 2023

Strak en vakkundige plaatsing van de panelen, zeer vriendelijke en correcte monteurs, alles is netjes afgewerkt.De app werkte ook al de zelfde avond.

Ben een tevreden klant 👍

Roland bours

Uitstekende monteurs

Rated 5,0 out of 5
17 april 2023

Deze week zijn door Petec monteurs voor de 2e keer extra panelen geplaatst.

Zeer correcte en vriendelijke monteurs. Er was een probleempje met de doorvoer van de stroomkabel naar de meterkast.

maar in goed overleg met de monteur is dit uitstekend opgelost.

Jan van Heugten

Prima service en nette mensen.

Rated 5,0 out of 5
27 maart 2023

Woensdag 22 maart j.l. 18 zonnepanelen op 3 verschillende plekken bij ons geïnstalleerd. Om 9.00 uur gestart en rond 15.00 uur was de klus naar volle tevredenheid geklaard. Goede vakmensen die ook nog eens keurig in de omgang zijn. Alles netjes afgewerkt en ’s avonds werkte de app ook al. Ik kan Petec aan iedereen aanbevelen.

Wim van Heel

plaatsing zonnepanelen

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2023

Snel geplaatst. Supervriendelijke monteurs. Strak en vakkundig aangelegd, daarna alles perfect opgeruimd.

Kortom HULDE!!!!

Geerts

Onze wensen werden door Petec bijgesteld op onze manier van leven, het wachten waard!

Rated 5,0 out of 5
9 februari 2023

De eerste contacten waren vriendelijk en duidelijk.

Onze wensen werden door u firma bijgesteld op onze manier van leven.

De offerte liet niets aan duidelijkheid over en klopte helemaal met de factuur.

Door de grote aanvraag van zonnepanelen duurde de geplande installatie wel lang, maar was het wachten waard.

Uw monteurs groep verdient ook een compliment, uiteindelijk konden zij door zware sneeuwval de installatie niet direct afmaken, het werd nl. veel te gevaarlijk.

Dat is op korte termijn wel gebeurd.

veel succes

Liesbet Struijcken

Liesbet Struijcken

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen