Petec Solar: SMA omvormers

 

SMA is al sinds het ontstaan van Petec Solar een vertrouwde partner onder de string omvormers

Door de service en aftersales en hoge kwaliteit van de producten staan wij van Petec Solar – zonnepanelen Limburg lijnrecht achter de filosofie van het Duitse SMA.

Petec Solar neemt geregeld deel aan de SMA Academy om de producten op de voet te blijven volgen en op de hoogte te blijven van de laatste technologie.

SMA Solar Technology AG neemt wereldwijd een leidende positie in op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van zonne-energie omvormers en biedt als energiebeheerbedrijf cruciale innovatieve technologieën voor toekomstige energievoorzieningen. SMA is in 22 landen op vier continenten in alle belangrijke PV-markten vertegenwoordigd. De onderneming heeft meer dan 5500 werknemers in dienst en behaalde in 2011 een omzet van 1,7 miljard Euro.

Omvormers zijn het hart van ieder PV installatie

De omvormer is de technologisch belangrijkste component van een PV installatie. De omvormer zet de in de PV-cellen opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom conform het elektriciteitsnet – voor eigen gebruik of als voeding van het openbare elektriciteitsnet. Bovendien bewaakt deze als intelligente systeembeheerder zowel de PV panelen als het elektriciteitsnet. Omvormers van SMA vervullen vandaag de dag al belangrijke netwerkbeheer-functies, die door de toenemende elektriciteitsproductie uit hernieuwbare energie steeds meer van belang worden. SMA ontwikkelt hier al jarenlang technologisch toonaangevende oplossingen en stimuleert toekomstgerichte thema’s. Daartoe behoort onder andere een intelligent energiebeheer op huishoudniveau, de netwerkintegratie van zonne-energie en het inzetten van reservoirs om tot een effectiever gebruik van hernieuwbare energie te komen.

Voor alle segmenten en installaties met verschillende capaciteiten

SMA heeft een ruim assortiment aan producten, die over de hele wereld passende omvormers voor alle soorten panelen met diverse capaciteiten biedt: voor kleine dak installaties, grote zonne-energieparken, installaties aangesloten op het elektriciteitsnet, evenals stand-alone en back-up systemen. Producten voor de bewaking en visualisatie van installaties, alsook oplossingen voor energiebeheer maken de portfolio compleet. Bovendien profiteren klanten van SMA wereldwijd van een omvangrijk pakket aan diensten: Van ondersteuning bij de installatie en inbedrijfname van PV installaties, een inruilservice voor apparaten binnen 24 uur in Duitsland en wereldwijd binnen 48 uur, tot een gratis SMA Service Line voor technische vragen.
In het kader van de SMA Solar Academy, geeft de onderneming opleidingen rond PV aan installatie-ontwerpers, installateurs, elektrotechnici en mensen met interesse in zonne-energie.

SMA is meerdere malen onderscheiden voor zijn productoplossingen en voortreffelijke ondernemingscultuur. In 2011 en 2012 behaalde de onderneming de eerste plaats bij de landelijke „Great Place to Work®“-wedstrijd in de categorie van ondernemingen met meer dan 5000 werknemers.

Terug naar omvormers

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN