Smappee laadpalen

Meer dan een laadpaal voor thuis

  • Goedkoper. Door je wagen te laden aan de laagste tarieven kan je goedkoper laden dan ooit tevoren. Met Smappee laad je maar liefst 6x goedkoper en dit dankzij de dynamische tarieven en load-balancing.
  • Een toekomstgericht en revolutionair design. Jouw elektrische wagen thuis laden, dat doe je aan onze laadpalen in een elegant, robuust en revolutionair design. Dat bovendien bestand is tegen alle weersomstandigheden. Met onze Smappee app laad je in geen tijd en vanop afstand je wagen op. En dat met de meest innovatieve en gepatenteerde technologie die niet alleen jouw laadpaal maar ook andere verbruikers zoals je warmtepomp of zonnepanelen kan aansturen.
  • Snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Jouw wagen thuis laden een hele klus? Integendeel! Met onze slimme technologie laadt je wagen eenvoudig en snel op. Via jouw eigen zonne-energie, door energie tijdens de daluren of het meest rendabele dynamisch tarief te gebruiken. En dat in alle veiligheid: geen gesprongen zekeringen of risico op overbelasting.

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen