Petec Solar: SolarEdge zonnepanelen

Voorzie uw woning van groene stroom met SolarEdge

SolarEdge verenigt technologie van wereldklasse met constante innovatie om intelligente energie-oplossingen voor uw woning te ontwikkelen.

Dankzij een combinatie van power optimizers en omvormers, uitzonderlijke veiligheid, geavanceerde monitoring en intelligent energiebeheer kunt u geld besparen en uw woning van groene stroom voorzien met een zonnetechnologie die klaar is voor de toekomst.

Ontworpen voor een intelligente toekomst

Energie besparen is niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw banksaldo. Of u nu al kiest voor onze handige energie-oplossingen of dat eerder organiseert voor in de toekomst, SolarEdge zorgt dat uw systeem klaar is voor intelligente energie. Neem de controle over de elektriciteitsrekeningen over en maximaliseer het eigen verbruik met een reeks flexibele, modulaire energie-oplossingen.

  • Betaal minder om uw water op te warmen, de lichten aan te doen et cetera.
  • Laat uw auto op zonne-energie rijden. Zelfs als u nog geen omvormer met geïntegreerde EV-lader heeft, is dat wellicht slechts een kwestie van tijd – wees klaar voor EV met de eerste omvormer met geïntegreerde EV-lader ter wereld.
  • Sla het teveel aan PV rechtstreeks op, in batterijen voor gebruik wanneer de PV-productie laag is, of als back-up tijdens een stroomuitval.

    Benut de kracht van de zon met een complete intelligente energie-oplossing

Solar Edge Petec Solar

Interesse in SolarEdge zonnepanelen? Neem contact met ons op!

Terug naar zonnepanelen

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN