Petec Solar: Trina zonnepanelen

Trina Solar is opgericht in 1997 en is sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten én het is ook financieel de meest gezonde.

Petec Solar Trina Solar zonnepanelen

Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van Ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstract in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest.  Naast de gebruikelijke TUV en MCS certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammonia, zoutspray, PID en zand.

Trina Solar is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt omdat het naast de zekerheid van een sterk bedrijf ook hoge opbrengsten genereert. Door de hoge eisen aan alle componenten leveren de panelen zeer hoge resultaten. Ook in de simulatiesoftware van onder andere PVSyst is dit duidelijk zichtbaar.

Trina Solar hecht veel belang aan innovatie en kwaliteit. Dat blijkt uit het feit dat ze meer dan 30 testen in house laten uitvoeren, en meer dan 600 patenten in hun bezit hebben. De fabrikant produceert zonnepanelen van zowel monokristallijne en polykristallijne zonnecellen, en behaalt een hoog rendement (17% en meer) met zijn zonnepanelen.

Tenslotte is Trina Solar ook een van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in onze sector. Zo werd ze in 2013 bovenaan geplaatst op de Silicon Valley Toxics Coalation Scorecard (SVTC 2013) als schoonste en meest verantwoorde producent. Boven bijvoorbeeld Solarworld, REC en ver boven onder andere Canadian Solar en JA Solar.

Terug naar zonnepanelen

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN