Loading...
WIN actie2022-04-18T13:01:40+02:00
Petec Solar Fiets

En de winnaar is:

De elektrische fiets is gewonnen door: Familie Smeets in Stein. 

Bas en Vera Smeets werden vanochtend (18 april 2022)  blij verrast met de mededeling dat zij de gelukkigen zijn die de elektrische GIANT fiets van de Petec Solar actie hebben gewonnen. Tom Peters van Petec Solar overhandigde de gelukkigen de fiets. Compleet met fietstassen, 3 jarige diefstalverzekering en onderhoudsbeurt bij Gelissen2Wielers in Stein is dit een duurzaam en mooi cadeau.

Bij Bas en Vera Smeets heeft Petec Solar 1 week geleden 14 zonnepanelen geïnstalleerd. “We zijn er heel blij mee. Van offerte tot oplevering: alles is super goed en snel verlopen. We kijken iedere dag naar het verbruik. Omdat het weer zonnig is, zijn we al meteen gestart met besparen. Dat is toch mooi. We zijn super blij met de zonnepanelen en deze fiets als cadeau maakt het helemaal compleet.”

Petec Solar en team feliciteert familie Smeets van harte met de gewonnen fiets. 

Wilt u ook een offerte aanvragen?  Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Interesse? Neem contact met ons op of vul onderstaand aanvraag formulier in. 

  Welk type dak betreft het?
  plat dakschuin dak met dakleerschuin dak met dakpannenschuin dak met Leienanders

  Hoe bent u bij Petec Solar terecht gekomen?
  familievriendeninternetFlyer via de postanders

  Wij leveren alleen hoog rendement zonnepanelen

  Petec Solar (opgericht in 2008) is een familiebedrijf met een professioneel vast team dat alleen bestaat uit vakmensen en technisch geschoold personeel. Met een eigen team aan specialisten / professionals maken wij het verschil tussen de verschillende zonnepanelen aanbieders. Wij leveren en monteren zonnepanelen van diverse top merken, omvormers en montagesystemen. Voor ieder dak en budget bieden wij maatwerk.
  Persoonlijk contact is een must, zo ook de gegarandeerde kwaliteit en garantie. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid en daar hoort een perfecte afwerking en een professionele installatie bij. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak!

  Petec Solar is uw zonnepanelen specialist. Van advies, complete installatie tot nazorg: wij hebben alle specialisaties in huis. Zonnepanelen, omvormers en zonnepanelen constructies worden geheel op maat aangebracht en volgens planning en offerte geïnstalleerd.Voor de particuliere en de zakelijke markt bieden wij maatwerk aan en wij adviseren in het aanvragen van subsidies of wij vorderen de BTW voor u terug. Eenvoudig geregeld, wij bieden u immers een ‘all-in one’ service aan:

  • Engineering
  • Verkoop
  • Installatie
  • Onderhoud
  • Aftersales

  Petec Solar: duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar

  We zetten ons in voor energieprojecten die een meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen we een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van een project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Dat gaat niet vanzelf. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang. Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op.

  Team Petec Solar

   

  Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

  Petec Solar Zonne-energie

  Wij zijn leverancier en technische dienst ineen van zonnepanelen Limburg, Brabant, Duitsland en België. Wij zijn een dynamische, vooruitdenkende organisatie met de focus op zonne-energie. Sinds 2008 voorzien we particulieren en bedrijven van zonnepanelen. Tevens zijn wij leverancier en installateur van PV-installaties en staan garant voor kwaliteit, vertrouwen en een goede afhandeling volgens ons totaalconcept:

  Advies

  Petec Solar adviseert u graag. Alles draait immers om kwaliteit en maatwerk.
  Wij nemen de tijd en maken altijd een vrijblijvende prijsopgave, alvorens u beslist over uw aankoop.

  Engineering

  Dé professional in zonne-energie engineering.
  Wij kijken wat mogelijk is en maken desnoods een complete constructie op maat. Zo levert en installeert Petec Solar zonnepanelen voor bijna ieder dak!

  Verkoop

  Onze afdeling verkoop helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Iedere werkdag staat ons team tussen 09.00 uur en 17.00 uur voor u klaar.

  Installatie

  Petec Solar is dé leverancier voor zonnepanelen Limburg, Brabant en Duitsland. Wij gaan alleen voor 100% klanttevredenheid en daar hoort een perfecte afwerking en een professionele installatie natuurlijk ook bij. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen en de voordelen over hetgeen u bijvoorbeeld kunt besparen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak!

  Onderhoud & Aftersales

  Na de installatie van de zonnepanelen en de bijbehorende techniek, staan wij altijd voor u klaar, indien dit nodig of gewenst is. Onze dienstverlening is 100% gericht op het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid. Top geregeld dus.

  De installatie en montage van uw zonnestroominstallatie gebeurt door vakkundige en professionele installateurs die dag in dag uit alleen maar bezig zijn met het installeren en monteren van zonnepanelen en PV-installaties. De beste leverancier voor uw zonnepanelen Limburg, Brabant en omstreken.

  PROJECTEN IN BEELD

  Onderstaand een paar gerealiseerde projecten bij particulieren en MKB.

  REFERENTIES

  De buren hadden al een installatie van Petec Solar en waren zo tevreden dat wij er nu ook een hebben, super bedrijf en geweldige service!

  Carla Puts

  Juiste calculatie, scherpe prijs, meedenken en super uitvoering. Bedankt Tom en team Petec Solar

  Dirk Paulussen

  Na een 3 tal overwegingen hebben wij gekozen voor Petec zonnepanelen.
  De adviseur welke bij ons ter plaatse ons kwam adviseren komt zakelijk, vol vertrouwen over, en maakt zijn afspraken waar.
  Je maakt heldere en duidelijke afspraken die altijd worden nagekomen.
  Ook de realiteit voor wat betreft rendement van de panelen worden goed ingeschat. Top, en veel succes met je bedrijf.

  Jacqueline Janssens

  NIEUWS

  Reviews

  15/01/2022|

  Wij horen graag van onze klanten welke ervaringen dat zij hebben met Petec Solar. Op onze review pagina van deze website treft u enkele van de klant ervaringen oftewel reviews aan. Oo [...]

  Ga naar de bovenkant