Petec Solar: Zonnepanelen voor het MKB

Petec Solar heeft sinds 2008 ruime ervaring opgebouwd in het adviseren, installeren en onderhouden van zonnepanelen voor het MKB. We hebben reeds vele zonnepanelen projecten voor het MKB met succes afgerond.

Dankzij deze ervaring en gedane kennis hebben we geleerd dat een zonnepanelen installatie voor veel van onze MKB klanten

 • Een zeer rendabele investering blijkt te zijn. Door de verschillende belastingvoordelen, zoals de Investering Aftrek (IA) de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de Energie Investering Aftrek (EIA), is een investering in PV-panelen vaak binnen 10 jaar terug te verdienen
 • Ook de grote stroombehoefte en veel dakoppervlak maken zonnepanelen een zeer rendabele investering voor de MKB.
 • Bijdrage aan duurzaam ondernemen
 • Bijdrage aan duurzaam milieu
 • Minder afhankelijk van de stijgende stroomprijzen
 • Positief imago naar de buitenwereld

Neem contact op met Petec Solar voor een gratis en vrijblijvend advies en voor de voorwaarden van de bovenstaande subsidieregelingen en mogelijkheden.

Klik hier voor mee informatie over subsidies en mogelijkheden: https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/financiering-zonnepanelen-op-bedrijfspanden-wordt-stuk-eenvoudiger

Voordelen zonnepanelen MKB

In eigen beheer elektriciteit opwekken met zonnepanelen heeft vele voordelen voor het Midden en Klein Bedrijf. De zonne-energie die zelf wordt opwekt met de zonnepanelen hoeft niet ingekocht te worden. Hoe meer de stroomprijs gaat stijgen in de toekomst, hoe groter het voordeel voor uw zaak is. Daarnaast zijn zonnepanelen een vorm van duurzame energie, welke geen uitstoot van CO2 oplevert.

De voordelen van zonnepanelen voor het MKB op een rijtje:

 • In eigen beheer zonnestroom opwekken in plaats van inkopen
 • Minder afhankelijkheid van stroomprijsstijgingen
 • Stroom opwekken uit een oneindige bron
 • Bijdrage aan een duurzaam milieu, dankzij minder vervuilende uitstoot van CO2
 • De levensduur van PV zonnepanelen is ruim 25 jaar
 • Zonnepanelen zijn onderhoudsvrij
 • Zeer rendabele investering ,door de verschillende belastingvoordelen, zoals de Investering Aftrek (IA) de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de Energie Investering Aftrek (EIA), is een investering in PV-panelen vaak binnen 10 jaar terug te verdienen
 • Positief imago naar de buitenwereld

Zonnepanelen voor het MKB

Gedurende de dag is er stroom nodig op menig bedrijf. Ook zijn er vaak platte daken met dus altijd een gunstige ligging beschikbaar om zonnepanelen op te plaatsen. Dit bij elkaar maakt het dat zonnepanelen steeds vaker worden toegepast bij bedrijven. Bij Petec Solar Zonnepanelen Limburg zijn we ons ervan bewust dat het uiterlijk van een zonnepanelen-installatie erg belangrijk is bij een MKB bedrijf. Wij zullen er altijd naar streven om een esthetisch verantwoorde oplossing voor zonnepanelen te leveren. Wij hebben veel ervaring met grote zonnestroom projecten voor bedrijven. Hierdoor kunnen wij u goed advies geven over de voordelen van een investering in zonnepanelen. Door onze ervaring hebben we daarnaast een goede kijk op wat praktisch mogelijk is.
Zeker ook bij een opstelling op een plat dak is het raadzaam een constructeur te raadplegen. Door het toepassen van ballast om de panelen op de plek te houden, komt er het nodige extra gewicht op het platte dak. Natuurlijk kunnen wij u helpen door het maken van een ballastplan, welke u uw constructeur kan overleggen. Ook kunnen wij u in contact brengen met een van onze huis constructeur en u ontzorgen.

Ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen

Petec Solar zonnepanelen Limburg is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij adviseren, leveren, en installeren zonnepanelen voor o.a. de vakgebieden: particulier, agrarisch, MKB en semi-overheid. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner in zonne-energie gebleken door een gedegen advies, een goede installatie én een scherpe prijs voor zonnepanelen. Naast Limburg bouwen wij zonnestroom installaties in meer provincies en landen. Wij ondersteunen zonnepanelen installateurs door heel Nederland, België en Duitsland.

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen