Petec Solar Zonnepanelen Brabant: Topmerken zonnepanelen

Petec Solar Zonnepanelen Brabant

Petec Solar biedt verschillende topmerken zonnepanelen aan. Iedere aanvraag en elk project wordt op maat uitgevoerd. Een zonne-energiesysteem is een hoogwaardige langetermijninvestering. De kwaliteit van de modules is dan ook van groot belang. Kies voor een van onderstaande gerenommeerde merken. Betrouwbaar en met garantie. Petec Solar levert en installeert het merk van uw keuze. Natuurlijk adviseren wij, want iedere situatie en ruimte is anders. Op ons kunt u bouwen!

Zonnepanelen Brabant zetten het zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Een zonnepaneel alleen is niet voldoende voor elektriciteit in huis. Om licht naar bruikbare stroom om te zetten zijn ook een omvormer en elektriciteitskabels nodig. Zo’n compleet systeem wordt een PV-systeem genoemd. PV staat hierin voor photo voltaic, de term voor de omzetting van licht (‘Photos’ in het Grieks) naar elektrische spanning (Volt). Petec Solar levert en plaats diverse soorten zonnepanelen.
De zonnecellen zetten licht om naar elektrische spanning. Vervolgens zet de omvormer de spanning van een zonnecel om naar wisselstroom voor het elektriciteitsnet, van 230 volt. De kabels sluiten alles aan op het elektriciteitsnet, via stopcontacten of de stoppenkast. Voor het opwekken van energie is niet per se direct zonlicht nodig. Ook op een bewolkte dag levert een zonnecel elektriciteit. Nederlands zonlicht is dus prima geschikt om elektriciteit op te wekken! Doet u mee? Bel ons meteen.
De meeste zonnepanelen op woningen zijn gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Het systeem levert stroom aan het net als de panelen tijdelijk meer elektriciteit leveren dan u gebruikt. De geproduceerde stroom, die door de omvormer worden geproduceerd, kan dan worden “verkocht”. Op deze manier creëren we kleine en grote elektrische zonne-energiecentrales.

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen