Petec Solar: Topmerken zonnepanelen

 

Petec Solar zonnepanelen

Petec Solar biedt verschillende topmerken zonnepanelen aan. Iedere aanvraag en elk project wordt op maat uitgevoerd. Een zonne-energiesysteem is een hoogwaardige langetermijninvestering. De kwaliteit van de modules is dan ook van groot belang. Kies voor een van onderstaande gerenommeerde merken. Betrouwbaar en met garantie. Petec Solar levert en installeert het merk van uw keuze. Natuurlijk adviseren wij, want iedere situatie en ruimte is anders. Op ons kunt u bouwen!

Zonnepanelen zetten het zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Een zonnepaneel alleen is niet voldoende voor elektriciteit in huis. Om licht naar bruikbare stroom om te zetten zijn ook een omvormer en elektriciteitskabels nodig. Zo’n compleet systeem wordt een PV-systeem genoemd. PV staat hierin voor photo voltaic, de term voor de omzetting van licht (‘Photos’ in het Grieks) naar elektrische spanning (Volt). Petec Solar levert en plaats diverse soorten zonnepanelen.
De zonnecellen zetten licht om naar elektrische spanning. Vervolgens zet de omvormer de spanning van een zonnecel om naar wisselstroom voor het elektriciteitsnet, van 230 volt. De kabels sluiten alles aan op het elektriciteitsnet, via stopcontacten of de stoppenkast. Voor het opwekken van energie is niet per se direct zonlicht nodig. Ook op een bewolkte dag levert een zonnecel elektriciteit. Nederlands zonlicht is dus prima geschikt om elektriciteit op te wekken! Doet u mee? Bel ons meteen.
De meeste zonnepanelen op woningen zijn gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Het systeem levert stroom aan het net als de panelen tijdelijk meer elektriciteit leveren dan u gebruikt. De geproduceerde stroom, die door de omvormer worden geproduceerd, kan dan worden “verkocht”. Op deze manier creëren we kleine en grote elektrische zonne-energiecentrales.

Onze merken zonnepanelen

 

De kristallijne fotovoltaïsche zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit en hun esthetische design. Alle producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben.

LEES MEER

DMEGC Solar Energy is opgericht in 2009, als nieuw onderdeel van het al decennia bestaande DMEGC Magnetics Co. Ltd.. Ruim 19.000 medewerkers produceren magneten die wereldwijd gebruikt worden door fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de automotive industrie en producenten van ICT hardware. Als u in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Sony, HP, Siemens, Renault of General Motors, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.

LEES MEER

JA SOLAR is opgericht in 2005 en staat genoteerd op de NASDAQ Exchange in de VS in 2007. JA SOLAR Is een grote speler op de zonnepanelen markt en omvat fotovoltaïsche producten die in meer dan 100 landen en regio’s worden ontworpen, geproduceerd en verkocht.

LEES MEER

LG zonnepanelen hebben topklasse rendement in de zonne-energiesector.

LG is een wereldwijd toonaangevend merk. Petec Solar heeft heel bewust gekozen om dit merk in het assortiment op te nemen.
De zonnepanelen van LG hebben een uniek ontwerp waarmee ze een hoge kwaliteit, performance, levensduur en betrouwbaarheid leveren. Hiermee voldoen ze aan de hoge verwachtingen van onze klanten.

LEES MEER

Panasonic is een van de meest betrouwbare spelers in de zonne-energietechnologie. Panasonic zonnepanelen staan alom bekend om de betrouwbaarheid, het hoge rendement, hoge prestaties en slimme maatvoering. De zonnepanelen maken het mogelijk meer vermogen te realiseren op een kleiner dakoppervlak. Ideaal voor onder een dakkapel of situatie waar hoge opbrengst nodig is en het dakoppervlak beperkt is.

LEES MEER

Het technologisch leiderschap van Q CELLS in zonnecel- en panel-ontwikkeling is tot buiten de branche bekend. Alle Q CELLS zonnepanelen dragen het certificaat “Quality Tested” van de VDE.

Bij Q CELLS krijgt u kwaliteitsvolle zonnepanelen, die zich kenmerken door een uitstekende zwaklichtverhouding, een perfecte temperatuurverhouding en hoge prestatieklassen. Voor deze eigenschappen werd de Q.PRO-G2 bij de PHOTON opbrengsttest in 2013 en 2014 verkozen tot de beste polykristallijne zonnepanelen.

LEES MEER

Voorzie uw woning van groene stroom met SolarEdge

SolarEdge verenigt technologie van wereldklasse met constante innovatie om intelligente energie-oplossingen voor uw woning te ontwikkelen.

Dankzij een combinatie van power optimizers en omvormers, uitzonderlijke veiligheid, geavanceerde monitoring en intelligent energiebeheer kunt u geld besparen en uw woning van groene stroom voorzien met een zonnetechnologie die klaar is voor de toekomst.

LEES MEER

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

LEES MEER

Suntech is een van de oudste zonnepaneelfabrikanten en een echte koploper op het gebied van technologische ontwikkeling in de zonne-energie branche. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2001 is er een nauwe samenwerking tussen de uitgebreide R&D afdeling en de Universiteit van New South Wales in Australië welke gespecialiseerd is in zonne-energie. Elk Suntech paneel is met grote zorg gefabriceerd om een optimale prestatie te kunnen leveren. De oerdegelijke zonnepanelen kunnen een belasting aan tot orkaan categorie 5 omdat de gebruikte materialen ijzersterk zijn en toch licht van gewicht. Kortom, Suntech biedt kwaliteitsproducten met state-of-the-art technologie.

LEES MEER

Trina Solar is opgericht in 1997 en is sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten én het is ook financieel de meest gezonde.

Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van Ingot, wafer, cel tot en met zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstract in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest.  Naast de gebruikelijke TUV en MCS certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammonia, zoutspray, PID en zand.

LEES MEER

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen en PV installaties!

ZONNEPANELEN