Zonnepanelen

Petec Solar biedt verschillende topmerken zonnepanelen aan. Iedere aanvraag en elk project wordt op maat uitgevoerd. Een zonne-energiesysteem is een hoogwaardige langetermijninvestering. De kwaliteit van de modules is dan ook van groot belang.

Ontdek waarom onze zonnepanelen de ideale keuze zijn voor uw woning of bedrijf.

Efficiëntie en prestaties:

Onze zonnepanelen behoren tot de meest efficiënte panelen. Met geavanceerde technologieën behalen wij het maximale rendement uit zonnestraling, waardoor er meer energie opgewekt wordt en dus meteen bespaard wordt.

Duurzaamheid en kwaliteit:

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze zonnepanelen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds en diverse weersomstandigheden. Dit betekent dat u kiest voor een langdurige investering in groene energie.

Esthetisch design:

Naast functionaliteit hebben we ook aandacht besteed aan het design van onze zonnepanelen. Strak en modern, ze integreren bovendien naadloos met uw dak. Hierdoor behoudt uw woning of bedrijfspand een stijlvolle uitstraling.

Eenvoudige installatie:

Onze professionele installatieteams zorgen voor een vlekkeloze en snelle installatie. We begrijpen dat u zo snel mogelijk van de voordelen van zonne-energie wilt genieten, en daarom streven we naar efficiëntie zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Wat maakt onze zonnepanelen van Petec Solar uniek?

Technologische innovatie:

Onze zonnepanelen maken gebruik van de nieuwste technologische innovaties,om de energieopbrengst te maximaliseren.

Garantie en ondersteuning:

We bieden uitgebreide garanties en professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw investering wordt beschermd en uw zonne-energiesysteem optimaal blijft presteren.

Ontdek hoe onze zonnepanelen uw energiekosten kunnen verlagen en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan. Onze experts staan klaar om uw specifieke situatie te bespreken en een op maat gemaakte oplossing voor te stellen.

Interesse? Vraag hier een offerte aan of neem contact met ons op!

DMEGC half-cut full black zonnepaneel

Dit monokristalijne pv-paneel heeft een vermogen van 430Wp en is voorzien van half cut cell technologie. Een groot voordeel van het merk DMEGC dat ze de cellen voor de pv-panelen zelf produceren. Hierdoor kunnen ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. De 430Wp module van DMEGC is voorzien van een zwarte backsheet en een zwart aluminium frame.

DMEGC 430Wp N-Type Bifacial Module met dubbel glas

Bi-faciaal glas-glas zonnepanelen zijn geavanceerde fotovoltaïsche panelen die gebruikmaken van innovatieve technologie om zonne-energie efficiënter te benutten. In tegenstelling tot traditionele zonnepanelen, die meestal uit een glazen voorzijde en een achterzijde van kunststof bestaan, hebben bi-faciaal glas-glas zonnepanelen aan beide zijden glas.

Deze panelen hebben niet alleen een transparante voorzijde maar ook een glazen achterzijde, waardoor ze duurzamer en robuuster zijn. Het gebruik van glas aan beide zijden biedt extra bescherming tegen weersinvloeden, vocht en mechanische schade, wat resulteert in een langere levensduur van de panelen.

Wat deze zonnepanelen uniek maakt, is hun vermogen om zonlicht aan beide zijden op te vangen. De achterzijde van het paneel kan weerkaatst zonlicht opvangen, bijvoorbeeld via reflecties vanaf de grond of gebouwen. Hierdoor kunnen bi-faciaal glas-glas zonnepanelen meer energie produceren in vergelijking met traditionele panelen, omdat ze profiteren van een bredere spectrum aan zonnestraling.

Zonnepanelen Petec Solar: Uw partner in zonnepanelen, PV installaties, laadpalen en thuisbatterijen